Saturday, December 31, 2011

2012

PRAKATA

Rasanya dah lama aku tak update blog ni,
Suram ja aku rasa blog ni, Apa kata korang?
Heh, series giler suram blog aku wei…
Sebabnya, setiap kali aku nak update blog ja aku mesti
hilang idea.. ye la aku bukanlah sepuitis blogger-blogger kat luar sana tu.
Usia blog aku pon belum mencecah setahun, masih mentah.
Tapi hari ini saat ini, minit ini, aku berusaha gak nak men‘update’ blog aku ni.
Al-maklumlah hari ini da masuk tahun baru dalam kalander omputih 2012.
Tapi kalau ikut kelander Islam, tahun baru dah lama muncul
yakni pada 1 Muharam 1433H bersamaan dengan 26 November 2011.
Dah jadi adat dunia kan, kita lebihkan kalender omputih
sebagai main Kalender termasuklah aku hehe, so
sebelum terlambat, aku ucapkan
SELAMAT TAHUN BARU 2012 semua…

2012 AKU DAH BERSEDIA??

Dah bersedia? Apa maksud aku?? Korang tau???
Heh, Okeh straight to da point, secara officially nya aku nak umumkan
Yang aku dah bersedia untuk dicintai dan menyintai semula,
So kepada sesiapa berminat yang SILAKAN!! mengetuk pintu hatiku.
 Haahhahhaa giler aku jual diri kot.
Itu hati aku yang kata, tapi pada dasarnya aku mintak maaf
Awal-awal aku sangat MEMILIH noted!!
hahhahahha


P/s: 2012 means everything for me, it was my lucky number of twelve and also my besday date, can’t wait for the date of 121212. Wishing 4 my blissfull!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...