Naruza's Gallery

WELCOME TO MY GALLERY..

Hy all,

I am welcoming all of you to visit my gallery and at the same time sambil-sambil you all ronda-ronda kat sini you all gak, boleh santai-santai untuk membaca my  BLOG. So, I hope you all enjoy-enjoys sokmo la kat sini. thehe..

Secara rasminya, GALERI ni aku cipta ibarat macam muzium la. Muzium yang menyimpan kenangan aku bersama-sama dengan insan yang aku gelar sebagai sahabat. SAHABAT yang aku kira banyak berkongsi suka dan duka bersama.

Korang ada SAHABAT??
Ofkos la ada kan?? Setiap orang ada sahabat diorang masing-masing. Bagi aku, aku ada terlalu ramai sahabat yang aku bahagikan mereka kepada dua bahagian iaitu SAHABAT FAVOURITE dan SAHABAT LOVELY. APA tu?? Hehe,,aku malas nak terangkan dengan lebih lanjut. Aku harap korang faham sendirilah. Tapi jangan sampai tersalah faham pulak.

Untuk insan yang bergelar sahabat, aku sayang GILA kat korang weh. Hope, event kita dah membina hidup baru dengan pasangan masing-masing, we do keep in touch. Tapi, kalau korang lupakan aku pun, aku tak kisah. Yang penting, aku tetap ingat korang dan aku akan berdoa dari jauh untuk kebahagiaan korang.



SELAMAT MENJAMU MATA.



A MASTERIAN




A DEGREERIAN (betul ke idok ngeja??)



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...